Der tages slæt i græsmark

PLUS græsser

PLUS-græsser fra DLF er en af den moderne græsforædlings store succeshistorier. Med Rajgræs PLUS opnår du højere udbytte end i alm. rajgræs, mens du med Strandsvingel PLUS forbedrer foderkvaliteten i forhold til strandsvingel.

Fantastiske krydsninger

PLUS græsser er krydsninger mellem rajgræs og svingel, som har arvet de bedste egenskaber fra begge forældre. Egenskaber, der giver afkommet bedre kvaliteter end forældrene hver for sig.

Vi har mange års erfaring med forædling af nye rajsvingelsorter, som gør, at vi i dag har en bredt sortiment af højtydende og robuste sorter med en høj foderkvalitet.

PLUS græsserne inddeles typisk i to typer afhængig af, hvilke arter der er krydset, og hvilke gener der kommer til udtryk:

Rajgræs PLUS kender du i dag som Rajsvingel af rajgræstypen, mens Strandsvingel PLUS er Rajsvingel af strandsvingeltypen.

PLUS rajgræs græsfrø foran maskiner på græsmark

Rajgræs PLUS

Rajgræs PLUS er en stærk krydsning mellem italiensk rajgræs og svingel.

Rajgræs PLUS har de dybtgående rødder, den høje fordøjelighed og det høje udbytte fra italiensk rajgræs, mens holdbarheden kommer fra svingel.

Erstatter du en del af enten alm. rajgræs eller hybridrajgræs i din blanding med Rajgræs PLUS, får du et højere udbytte, da Rajgræs PLUS starter væksten tidligt i foråret og udnytter jordens naturlige fugt til at give et højt udbytte tidligt på sæsonen.

Strandsvingel PLUS

Strandsvingel PLUS er en stærk krydsning, hvor strandsvingels dybtgående rodnet og tolerance over for tørre og fugtige forhold kombineres med italiensk rajgræs' høje fordøjelighed.

Resultatet er krydsninger med stor robusthed under udfordrende forhold og en væsentlig bedre fordøjelighed, end du finder i strandsvingel. 

Standsingel PLUS ko på græs og græsfrø

Kontakt os

Vi hjælper gerne

Har du brug for hjælp? Så tag fat i os!
Vælg område i boksen.

Landbrug - Administration
Landbrug - Fodergræs/hest
Landbrug - Fodergræs/roer
Landbrug - Vildt/efterafgrøder

Tel.:

Mail:

Find kontaktperson