Hånd der griber om golfbold på golfbane

Græsfrø og plejeprodukter til sport og anlæg

Kun det allerbedste er godt nok til dine baner og græsplæner. Vores græsfrø og græsplejeprodukter er tilpasset forholdene lige præcis på dine grønne områder. Det hjælper dig med at skabe flotte, sunde og slidstærke baner og græsplæner. Fra stadioner til golfbaner. Fra vejkanter, lokale fodboldbaner og parker. Vi er her for at hjælpe dig.

Vi tilbyder

Græsfrø, gødning, blomster eller noget helt andet? Gå på opdagelse her: 

Gødning

Plante-beskyttelse

Pleje-produkter

Rullegræs

Farvestrålende blomsterblanding
Blomster

Sprøjte-såning

Græsklippermaskine kører på stort græsareal

Maskiner

Vores brands til græsbaner og -plæner i Danmark

Masterline logo

De bedste græssorter i én blanding. Med vores Masterline-blandinger får du kvalitetsfrø med en høj spireevne og stresstolerance. Resultatet er en flottere, tættere og mere slidstærk plæne eller bane, som står stærkt uanset vind og vejr.

Mastercare logo

Mastercare er vores betegnelse for gødninger, som vi anbefaler til groundsmen, greenkeepere, anlægsgartnere etc. Her finder du udvalgte gødninger, som er specielt velegnet til pleje af boldbaner og plæner.

Turfline logo

Turfline er græsprodukter til din egen have. Turfline giver den blødeste plæne og 25% færre klipninger. Græsset vokser langsommere og tæt, så du kan spare tid på vedligeholdelsen, og samtidig være garanteret en flot og blød plæne.

Kataloger


Masterline katalog Download


Blomsterløgskatalog Download


Derfor DLF

Vi har specialiseret os i at udvikle og producere de bedste og stærkeste græsser til dine grønne områder. Vores kvalitetsfrø er testet i Danmark for at sikre, at hverken tørke, skybrud eller andre vejrforhold ødelægger græsset. Uanset om du har brug for græsfrø, rullegræs, blomster, gødning eller andre plejeprodukter, kan du finde det hos os.

Med mere end 100 års erfaring har vi udviklet den højeste frøkvalitet og de mest slidstærke, skudtætte og stresstolerante græssorter som samtidig er langsomt voksende, så du kan spare tid og penge på vedligehold, uden at gå på kompromis med en grøn, tæt og smuk plæne.

Er du klar til at gøre en forskel?

Gennem globale synergier forsøger vi i DLF konstant at udvikle langtidssikre og bæredygtige løsninger. Med mere end 2.200 dedikerede medarbejdere fordelt på 65 lokationer tilbyder vi et internationalt og professionelt arbejdsmiljø. Skal vi sammen gøre verden til en grønnere sted?

Kontakt salgskontoret

DLF
Højmevej 12
5250 Odense SV

Tlf.: 63 17 16 00
Send e-mail

Find medarbejder

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Find en medarbejder her

 

Hent selv

Vi leverer græsfrø og rullegræs direkte på arbejdsstedet, men du har også mulighed for at spare fragten og hente græsfrøene og rullegræsset selv.

Se hvor du kan hente her

Seneste nyheder

Græs og Grill
13-06-2024

Græs og Grill

På temadagen ”Græs & Grill” fik vi i nogle timer lov til at nørde græs sammen med jer. Tak for det.

Topfodbold på veltrimmede græstæpper
11-06-2024

Topfodbold på veltrimmede græstæpper

Vi går ind i en sportssommer med danske topatleter på landevejscyklerne, på golfbanerne, og på fodboldstadionerne. Heldigvis er der brug for noget godt græs til mange af sportsbegivenhederne og slutrunder, og der er stor interesse for at følge de professionelle sportsfolk

Nyt Tidsskrift for Frøavl!
03-06-2024

Nyt Tidsskrift for Frøavl!