Frø findes overalt. Det gør vores frø også

Hvad har børn, fodboldstjerner og køer til fælles? De har brug for og lever med vores høj-kvalitets plæne- og fodergræs. Det hele begynder med et frø.

Som du nok kan regne ud, går vi meget op i frø. Hvor andre nærmest ikke bemærker det grønne græs under deres fødder, ser vi en plante, der let tages for givet – men som er svær at undvære. Derfor er vi stolte over at være én af verdens ledende virksomheder inden for plæne- og foderfrø.

Men græs er kun en af flere spændende planter, som vi arbejder med. Vi er også dedikeret til en bred vifte af andre arter som kløver, lucerne, foderkål, sukkerroer, dækafgrøder, grøntsagsfrø, blomsterfrø og læggekartofler. På denne side kan du lære os bedre at kende og dykke ned i, hvordan vi sammen gør en forskel.  

Gummistøvler i kløvergræsmark

Førende på flere måder

  • Ejet af danske frøavlere med hovedkontor i Danmark
  • Leverer lokalt tilpassede produkter til mere end 100 lande
  • Global markedsleder inden for foder- og græsfrø til tempererede klimazoner  
  • 2300 medarbejdere fordelt på mere end 20 lande

Find de frø der får din virksomhed til at vokse

​Takket være vores omfattende fokus på Forskning & Udvikling, kan du finde græsser, der er tilpasset ethvert lokalt behov. For at gøre din søgning lettere, har vi opdelt vores frø i to segmenter, der hver især har forskellige fordele og kendetegn. Fordi græs er ikke bare græs.

Globale brands med lokale fordele

Når du samarbejder med os får du adgang til en bred vifte af brands – for eksempel Turfline, Masterline og ForageMax bare for at nævne et par stykker. Hvert enkelt af vores brands leverer høj-kvalitets frøblandinger, der opfylder specifikke behov. Det er godt nyt, når du søger efter globale, pålidelige løsninger, der er justeret efter lokale behov.

Globale brands med lokale fordele

Vores 2300 kolleger er pålidelige, produktive & yderst innovative. Præcis ligesom vores bæredygtige produkter.

- Søren Halbye, CEO i DLF

Frø til en bæredygtig fremtid

Vi har sat os for at forædle og udvikle nye og mere bæredygtige produkter. Fra fodergræsser, der hjælper køerne til at producer mere mælk med reduceret miljøpåvirkning til plænegræsser, der trives i tørkeområder uden vanding.

Så selvom du måske ikke bemærker det, så bliver græsset grønnere – og vi er kun lige begyndt.

Vi innoverer små frø med store fordele

Global fødevarekriser. Global opvarmning. Og et globalt krav på handling. I dag har vi behov for afgrødeløsninger, der kan tilpasse sig mere omskiftelige og ekstreme vejrforhold, og som samtidigt kan hjælpe med at reducere det klimaaftryk som vores humane aktiviteter sætter. Det er bestemt ikke en nem opgave, men vi er klar til at gøre et forsøg.

Som én af verdens ledende frøvirksomheder, er udvikling af bæredygtige produkter kernen i vores forretning. Resultatet af det er planteforædling på et højere niveau, der hjælper dig og andre mennesker verden over med at tage det næste skridt i en grønnere retning.

Salgsbetingelser

Når du samarbejder med os, sikrer vi os at du altid ved, hvad du kan forvente. Vi ønsker et tæt samarbejde bygget på tillid og gennemsigtighed. Punktum. Netop dette reflekteres i vores salgsbetingelser nedenfor, der sigter efter at garantere et stærkt samarbejde.

Generelle salgsbetingelser

Kontakt os

Vi hjælper gerne

Har du brug for hjælp? Så tag fat i os!
Vælg område i boksen.

Frøavl
Landbrug - Administration
Landbrug - Fodergræs/hest
Landbrug - Fodergræs/roer
Landbrug - Vildt/efterafgrøder
Raps - Frøavlskonsulenter
Raps opkøb
Sport & anlæg - Administration
Sport & anlæg - Golf
Sport & anlæg - Jylland/Fyn
Sport & anlæg - Sjælland

Tel.:

Mail:

Find kontaktperson