Ko ligger i græsmark

Få højere udbytte med de bedste sorter

Kun det allerbedste er godt nok til dine marker og din bedrift. Med rødder i dansk forædling og et unikt afprøvningssystem udvikler vi sorter, der er tilpasset danske forhold. Det gør DLF til det sikre valg, når der er fokus på din bundlinje. Vi er her for at hjælpe dig.

Frø til landbrug

Fodergræs, kløver, raps, hestegræs eller noget helt andet? Gå på opdagelse her:

Græs og kløver i mark
Konven-tionelt græs og kløver

Økologisk græs og kløver

Hestegræs

Roer

Efter-afgrøder

Smukke, farvestrålende blomster
Brak, blomst og vildt

Urter

Raps og lupin

Kataloger


ForageMax grovfoder  Download


ForageMax ØKO grovfoder         Download


Udvalgte fokusområder

Derfor DLF

Vi forædler og produktudvikler robuste græssorter, som sikrer din græsproduktion og kan reducere miljøbelastningen på din bedrift. Kvalitetstest sker altid i Danmark og sikrer, at vores produkter er tilpasset danske klimaforhold.

Vi lægger navn til nogle af de bedste græs- og kløversorter på markedet. Under velkendte navne som ForageMax, HorseMax og senest hvidkløveren BRIANNA er vi kendt for kvalitet, holdbarhed og udbytte i fodergræs.

Hvert år udvikler vi nye sorter med forbedret genetik, som altid giver det bedste foder til dine malkekøer, kødkvæg, heste og får.

Vil du med på holdet?

På samme måde som vi udvikler vores forretning, er vi dedikerede til at udvikle vores medarbejdere. Vi er i konstant udvikling og søger hele tiden medarbejdere, som kan hjælpe os på vej. Vil du med på holdet?

Udforsk vores karrieremuligheder

Seneste nyheder

Pressemeddelelse: Brug viden, fakta og et globalt perspektiv i klima-debatten
31-10-2023

Pressemeddelelse: Brug viden, fakta og et globalt perspektiv i klima-debatten

På DLF AmbAs generalforsamling i Nyborg den 31. oktober 2023 fastslog bestyrelsesformand Christian Høegh-Andersen i bestyrelsens beretning til handling, at både DLF og landbruget ønsker at være en del af løsningen på klima- og bæredygtighedsdagsordenen, så længe det er viden, fakta og et globalt perspektiv, der ligger til grund for omstillingen, og at landbruget samtidig kan bevare sin konkurrenceevne

Fremtiden er græs - highlights fra DLFs græsmarkskonference
16-10-2023

Fremtiden er græs - highlights fra DLFs græsmarkskonference

Forskere, landbrugsrådgivere, sælgere, og græsforædlere var samlet i Horsens til DLF’s græsmarkskonference. Målet med dagen var at få tilgængelig viden om græs i spil, således at vi sikrer fortsat udvikling hos landmænd med græsdyrkning. I denne artikel får du nogle af guldkornene fra konferencen.

Nyt Tidsskrift for Frøavl - læs med!
05-10-2023

Nyt Tidsskrift for Frøavl - læs med!

Nu er det igen tid til et nyt tidsskrift. Læs med, når vi tager på besøg hos Karin Dinesen og når vi fortæller om frøhøsten 2023

Kontakt os

Vi hjælper gerne

Har du brug for hjælp? Så tag fat i os!
Vælg område i boksen.

Landbrug - Administration
Landbrug - Fodergræs/hest
Landbrug - Fodergræs/roer
Landbrug - Vildt/efterafgrøder

Tel.:

Mail:

Find kontaktperson