Ko ligger i græsmark

Få højere udbytte med de bedste sorter

Kun det allerbedste er godt nok til dine marker og din bedrift. Med rødder i dansk forædling og et unikt afprøvningssystem udvikler vi sorter, der er tilpasset danske forhold. Det gør DLF til det sikre valg, når der er fokus på din bundlinje. Vi er her for at hjælpe dig.

Frø til landbrug

Fodergræs, kløver, raps, hestegræs eller noget helt andet? Gå på opdagelse her:

Græs og kløver i mark
Konven-tionelt græs og kløver

Økologisk græs og kløver

Hestegræs

Roer

Efter-afgrøder

Smukke, farvestrålende blomster
Brak, blomst og vildt

Urter

Raps og lupin

Kataloger


ForageMax grovfoder  Download


ForageMax ØKO grovfoder         Download


Raps Download


Udvalgte fokusområder

Derfor DLF

Vi forædler og produktudvikler robuste græssorter, som sikrer din græsproduktion og kan reducere miljøbelastningen på din bedrift. Kvalitetstest sker altid i Danmark og sikrer, at vores produkter er tilpasset danske klimaforhold.

Vi lægger navn til nogle af de bedste græs- og kløversorter på markedet. Under velkendte navne som ForageMax, HorseMax og senest hvidkløveren BRIANNA er vi kendt for kvalitet, holdbarhed og udbytte i fodergræs.

Hvert år udvikler vi nye sorter med forbedret genetik, som altid giver det bedste foder til dine malkekøer, kødkvæg, heste og får.

Vil du med på holdet?

På samme måde som vi udvikler vores forretning, er vi dedikerede til at udvikle vores medarbejdere. Vi er i konstant udvikling og søger hele tiden medarbejdere, som kan hjælpe os på vej. Vil du med på holdet?

Udforsk vores karrieremuligheder

Kontakt os

Vi hjælper gerne

Har du brug for hjælp? Så tag fat i os!
Vælg område i boksen.

Landbrug - Administration
Landbrug - Fodergræs/hest
Landbrug - Fodergræs/roer
Landbrug - Vildt/efterafgrøder

Tel.:

Mail:

Find kontaktperson

Seneste nyheder

Hvordan ruster du dine baner og plæner til tørkeperioder?
21-05-2024

Hvordan ruster du dine baner og plæner til tørkeperioder?

4turf græsser (tetraploide rajgræsser) har et kraftigt rodnet og er tørketolerante, og derfor er de bedre i stand til at overleve forårs- og sommertørker. Ud over det forbliver 4turf baner og plæner grønne og spilbare og klarer sig med et mindre vandingsbehov under lange, tørre perioder, hvor vand kan være en knap ressource.

7 tips til valg af rapssort
30-04-2024

7 tips til valg af rapssort

Hvilke egenskaber skal du lægge vægt på, når du vælger rapssort? Læs med her og få vores tips til at finde den bedste raps til dine marker

Har du lagt din slætstrategi?
18-04-2024

Har du lagt din slætstrategi?

Din slætstrategi danner forudsætningen for din økonomi i fodringen og for resultaterne i stalden. Bliver græsset for tungtfordøjeligt, mister du mælkeproduktion og får en dyrere fodring. Bliver græsset for letfordøjeligt, kan det i nogle foderrationer være svært at styre køernes sundhed