fugleperspektiv af golfbane

Græs - tæt, slidstærkt og stresstolerant

Masterline® græsfrø-blandingerne er sammensat specielt til nysåning eller eftersåning af golfbaner, stadioner, parker mv. og består af de nyeste og absolut bedste finbladede og tætvoksende plænegræsser – alle sammen naturligvis testede og velafprøvede. For at forbedre kvaliteten af banen eller plænen bruger vi altid mindst to græssorter af hver græsart i Masterline-blandingerne.

Græsfrøblandinger

Kontakt os

Vi hjælper gerne

Har du brug for hjælp? Så tag fat i os!
Vælg område i boksen.

Sport & anlæg - Administration
Sport & anlæg - Golf
Sport & anlæg - Jylland/Fyn
Sport & anlæg - Sjælland

Tel.:

Mail:

Find kontaktperson

Hent selv

Vi leverer græsfrø og rullegræs direkte på arbejdsstedet, men du har også mulighed for at spare fragten og hente græsfrøene og rullegræsset selv.

DLF kontorbygning og lager

Bliv klogere på græs

Bliv klogere på græs
4turf

4turf

4turf® er udviklet til at hjælpe dig med at dyrke grønnere, stærkere og mere modstandsdygtigt græs - også under krævende forhold.

Rødder

Rødder

Klimaforandringer gør græspleje mere krævende. Vi har undersøgt forskellige græssorter for at se, hvilke der klarer sig bedst under svære forhold som f.eks. tørke.

Mikrokløver

Mikrokløver

Med Mikrokløver® er du sikret en grøn plæne året rundt - med et minimum af vedligeholdelse. Mikrokløver® er, som én ud af få plantearter, i stand til at producere sin egen kvælstofgødning.

ProNitro

ProNitro

Tid er penge - prøv Pronitro® og få en hurtigere og stærkere etablering.

4salt

4salt

4salt® græsser er udviklet til områder med højt saltindhold og begrænsede muligheder for kunstig vanding. 4salt® giver dig holdbart græs under barske forhold.

Brown-patch

Brown-patch

Når du vælger græssorter, der har høj brown-patch resistens, reducerer du din afhængighed af fungicider. Det giver dig en bedre banekvalitet, flere spilletimer og øget ro i sindet.

DLF Select

DLF Select

DLF Select er et kvalitetsprogram, der giver dig adgang til et lager af frø med den højeste renhed.

Græspleje - råd og vejledning

Hvordan opnår du det bedste resultat, når du efterså? Kan du efterså om vinteren? Findes der langsomt voksende græs, der skal klippes færre gange? Hvordan forebygger du svampesygdomme i græs? Hvordan opbygger du et græstag?

Kataloger


Masterline katalog Download


Blomsterløgskatalog Download


havespil på grøn græsplæne

Leder du efter græsfrø til din egen have?

Måske til en grønnere, tættere og stærkere græsplæne der skal klippes færre gange?