Hurtig spiring, robuste planter og højere foderkvalitet

- det er bare nogle af de gode egenskaber ved Strandsvingel PLUS
Hurtig spiring, robuste planter og højere foderkvalitet

"Jeg har skiftet fra at bruge alm. strandsvingel til Strandsvingel PLUS. Strandsvingel PLUS har nemlig en højere foderkvalitet."

Lars Larsen, Denmark

Strandsvingel PLUS’ fordøjelighed er højere end almindelig strandsvingel. Når man krydser strandsvingel med italiensk rajgræs – som i Strandsvingel PLUS – øges fordøjeligheden af græsset. Det medfører en forbedring i foderkvaliteten.

Kvalitet og fodersikkerhed

”Vores landbrug ligger højt, og Strandsvingel PLUS er meget tørketolerant.
Det betyder, at Strandsvingel PLUS giver foder af høj kvalitet selv under ugunstige forhold.”

Leoś Říha, Czech Republic

Alle vores Strandsvingel PLUS sorter kombinerer kulde-, tørke samt varmetolerancen og holdbarheden fra strandsvingel med god foderkvalitet og hurtigere etablering fra rajgræs. Resultatet er en ”strandsvingel” af høj kvalitet med fantastisk holdbarhed.

Hvad er Strandsvingel PLUS?

Strandsvingel PLUS er udviklet ved at krydse strandsvingel med ital. rajgræs.

Strandsvingel PLUS er ideel til tørre eller stressede jorde, hvor udbytte, holdbarhed og høj foderværdi er nødvendige. Det kan direkte erstatte strandsvingel i strandsvignelblandinger, hvor det forbedrer foderværdien

PLUS sorterne kan bruges til mange formål og er baseret på et bredt og succesfuldt genetisk mix. De kaldes PLUS græsser, fordi de er en kæmpe forbedring i forhold til almindelige fodergræsser.