Græsrødder på Nutrifair 2020

Flere nysgerrige slog rod ved DLF´s stand for at se terrarier fyldt af græsrødder
Græsrødder på Nutrifair 2020

Flere besøgende end nogensinde før kom forbi DLF´s stand på årets Nutrifair

et skyldes ikke kun et rekord antal besøgende under hele udstillingen, men ligeledes det særsyn af græsrødder som mange besøgende blev mødt af

Kun få meter inde i udstillingen blandt maskiner, tilskudsfoder og lige ved siden af bivenlige blomsterblandinger, stod 1m høje terrarier fyldt af græsrødder.
”Vi har i år valgt at sætte fokus på rodudvikling”, fortæller Allan Gotfredsen, salgskonsulent hos DLF, og fortsætter ”God rodudvikling er vigtig for fastholdelse af næringsstoffer i jorden og for at skabe optimale forhold for den næste afgrøde”.

”Ikke alene fastholdes nærringsstoffer af et dybt og omfangsrigt rodnet, men jordens struktur og porøsitet forbedres også” forklarer Allan, mens han peger på seneste græsblanding fra DLF. Græsblandingens enkeltkomponenter og den færdige blanding groede livligt i små kasser på hjørnet af standen, og flere besøgende valgte derfor også at stikke fingrene i jorden og få en snak om græsfrø, græsrødder, græsblandinger, vildtafgrøder eller bivenlige blomsterblandinger.

”Vi har ikke tal på, hvor mange som har været forbi vores stand, men med sådan en succes, så vender vi helt sikkert tilbage”, slutter Allan Gotfredsen.

Hvis du vil vide mere om rodvikling, græssorter og arter, græsblandinger, bivenlige blomsterblandinger eller vildtblandinger, så er du altid velkommen til at kontakte din lokale leverandør af frø fra DLF eller kontakte os direkte.