Kom med os under jorden til en græssnak på Nutrifair 2020

Besøg os på vores stand A-1016 og kom med under jorden og se, hvordan rodvæksten hos forskellige græsarter udvikler sig. Få også en snak om holdbarhed af græsmarker samt biodiversitet
Kom med os under jorden til en græssnak på Nutrifair 2020

Vi ønsker at sikre holdbaren af dine græsmarker og kvaliteten af dit foder, og derfor kan du bl.a. se og høre mere om:

Græsarternes hemmelige verden

Oplev forskellige græsarters hemmelige verden under jorden. På vores stand kan du se, hvorledes forskellige arters rødder fordeler sig og vokser i dybden. Kom og hør hvordan du kan udnytte det til at øge frugtbarheden af din jord.

”Mere fra hver mundfuld”

Mere fra hver mundfuld betyder mere energi i hver mundfuld, fordi græssorter med DLF Fiber Energy er forædlede, så de indeholder en større andel af de cellevægsfibre, der kan fordøjes. Med andre ord har de en høj fiberfordøjelighed. Det frigør mere energi til koen og øger dermed din mælkeproduktionen. Kom og hør hvordan du kan sikre kvaliteten af dit græs med DLF Fiber Energy græssorter.

Højere fordøjelighed og samme holdbarhed med Strandsvingel PLUS

Strandsvingel PLUS kender du i dag som rajsvingel - strandsvingeltypen i blandt andet ForageMax 40 og ForageMax 41. Strandsvingel PLUS er en stærk krydsning, hvor strandsvingels dybtgående rodnet, robusthed og holdbarhed kombineres med italiensk rajgræs’ høje fordøjelighed. Resultatet er sorterne HIPAST og FOJTAN, som har en væsentlig bedre fordøjelighed end strandsvingel. Kom og hør hvordan Strandsvingel PLUS kan gøre en forskel for fordøjeligheden.

MFO Bestøverbrak 2-årig - NYHED

MFO Bestøverbrak tilgodeser både bierne og vildtet, og samtidig er den en fryd for øjet. MFO Bestøverbrak 2-årig er sammensat, så den er økonomisk rentable at anvende til større brakarealer. Desuden opfylder den det 2-årige aktivitetskrav. Kom forbi vores stand og hør mere om blandingen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores spændende sortiment og nye produkter, skal du være meget velkommen til at besøge os på vores stand A-1016 - vi glæder os til at se dig!

Hent din gratis billet her: https://nutrifair.billetexpressen.dk/