Vælg den rigtige blanding

Har det stor betydning for dig, at græsset på din bane eller plæne passer helt præcist til dine behov?
Vælg den rigtige blanding

Det er vigtigt, at udvælgelsen af græsarter/-sorter er en del af dit plæne-plejeprogram

Der kan nemlig være utrolig stor forskel på sorternes tolerance over for tørke, sygdomme og slid samt deres evne til at komme sig efter f.eks. sygdomsangreb

Når du forbereder dig til den kommende sæson, skal du kende de klimatiske forhold og de stressfaktorer, der kan påvirke dit græs. Hvis du vælger den helt rigtige græsfrøblanding, kan du nå dit mål om f.eks. mere bæredygtighed, fastholdelse af høj kvalitet trods nedskæringer eller mangel på plantebeskyttelsesmidler.

Du bør ikke spare på omkostningerne til frø. Faktisk kan du på lang sigt nå dine mål, hvis du vælger de helt rigtige græsfrø.

Find den helt rigtige blanding her.

Vi har mere end 20 forskellige Masterline-blandinger, som er designet til at leve op til de krav professionelle græsbrugere stiller. Masterline er et godt valg, hvis du vil tackle problemer, før de opstår, eller minimere risikoen for, at de overhovedet opstår.

Hvis du er i tvivl om hvilken blanding, der passer bedst til dine forhold, er du meget velkommen til at tage fat i én af vores faglige konsulenter.