DLF ansætter ny chef for salg og marketing i Europa

DLF har ansat John Larsen i en nyoprettet stilling som Vice President Sales & Marketing Greater Europe til at stå i spidsen for koncernens europæiske distributionsselskaber samt koncern marketing og product management. John Larsen tiltræder jobbet den 1. august
DLF ansætter ny chef for salg og marketing i Europa

Søren Halbye, Excecutive Vice President og medlem af koncerndirektionen med ansvar for aktiviteterne i Europa, Rusland og Kina glæder sig til samarbejdet:

”DLF har udviklet sig meget positivt på det europæiske marked, og med tilførslen af Johns kompetencer rykker vi et stort skridt fremad for at geare vores organisation til at kunne opfylde vores ambitiøse mål omkring vores europæiske kunder.”

John Larsen bringer en stor ledelseserfaring inden for eksempelvis stategi, optimering af salg og produktportefølje, samt implementering af CRM samt virksomhedsopkøb med sig til DLF. Hans nuværende job er Regional Director i Univar Solutions, hvor han er ansvarlig for salg, drift og supply chain-funktioner i Storbritannien, Irland, Norden, Tyskland, Schweiz og Cental- og Østeuropa. Han er kandidat i Business Administration-Marketing (HD-A) og bosat med familien i Vanløse.