Ny CFO i DLF-koncernen

Efter 25 år i DLF-koncernen har CFO Morten Andersen valgt at stoppe ved årets udgang. Mortens afløser bliver Allan Bødskov Andersen, som starter i DLF den 1. september 2022 og den 1. november overtager posten som CFO og indtræder som medlem af direktionen i DLF
Ny CFO i DLF-koncernen

Morten Andersen har siden 1997 stået i spidsen for DLFs finans- og IT-funktioner, hvor han med sikker hånd har ledet koncernens finanser og taget del i den strategiske og forretningsmæssige udvikling af DLF. Han har blandt andet opbygget solide rapporteringsrutiner og en global IT platform, som er vigtige værktøjer, der sikrer transparens og giver et godt overblik over koncernens mange selskaber og aktiviteter verden rundt.

Morten Andersen har valgt, at ”regnskabets time” nu er kommet, og han træder ned fra posten som CFO den 1. november, kort tid efter DLFs generalforsamling, der finder sted den 25. oktober.
-Det har været spændende at være med til at drive DLFs udvikling, og jeg er meget glad for at kunne overlade stolen til Allan Bødskov Andersen. Jeg er sikker på, at han vil være en stor gevinst for DLF sammen med det stærke team, vi har i finansafdelingen, og at han kan bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, siger Morten Andersen.

Allan Bødskov Andersen kommer fra en stilling som CFO Onshore i Ørsted A/S, hvor han har været ansat i økonomidivisionen siden 2006. Her har han senest haft CFO-ansvaret for koncernens onshore-aktiviteter som vind- og solenergi samt energilagringsprojekter i Europa og USA, og derudover har han stået i spidsen for koncernens investorrelationer.
Allan Bødskov Andersen er cand. oecon. og har en PhD i finansiering fra Aarhus Universitet.


Allan Bødskov Andersen glæder sig til at tiltræde sit nye job.
-Jeg kommer fra en virksomhed med en masse grøn energi, og DLF er en solid og kernesund virksomhed og et lokomotiv indenfor de grønne produkter. DLF har haft en imponerende vækstrejse og er meget stærkt placeret på verdenskortet, og jeg glæder mig til at være med til at præge udviklingen i årene fremover.