Masterline Turbo

  • Hurtigere etablering ved lavere temperaturer
  • 50% hurtigtetablerende westerwoldisk rajgræs - plænetype
  • 20% 4turf rajgræs, som giver unik stress tolerance
  • 30% Slidstærkt og skudtæt alm. rajgræs
Se alle produkter
Masterline Turbo

Hurtig og effektiv reparation af banen

Masterline Turbo er med sin høje andel af Quickston (unik, finbladet plænetype af westerwoldisk rajgræs) det perfekte valg, når banen hurtigt skal repareres. 

Quickston etablerer sig hurtigere ved lavere jordtemperaturer end alm. rajgræs. Dermed er blandingen god til de første forårsrenoveringer og de seneste såninger der skal stabilisere banen under sæsonens sidste kampe. Westerwoldisk plænerajgræs lukker af for etablering af ukrudt, og den uønskede enårige rapgræs. I takt med at den westerwoldiske rajgræs forsvinder tager blandingens varige rajgræsser over.

Masterline Turbo indeholder 20% 4turf, som er en ny art af plænerajgræs med en enestående modstandskraft mod stress og sygdomme. Derudover indgår slidstærke og skudtætte sorter af alm. rajgræs. Masterline Turbo er ikke velegnet til nysåninger i ren form.

God kontakt mellem græsfrø og jord er vigtig for spiringen. Frøet placeres i 0,5 til 1,0 cm’s dybde. Anbefalet klippehøjde ca. 2,8 til 3,5 cm, klip ca. 2 gange om ugen. En typisk boldbane gødskes med ca. 100 kg N/ha fordelt ad 3 til 5 gange over vækstsæsonen.

Denne blanding indeholder 4turf, som er særlig tørketolerant. 4turf har et kraftigt rodnet, så græsplanterne er i stand til at optage vand selv i dybe jordlag. Det sikrer grønnere og sundere græs under perioder med tørke.

www.scanturf.org finder du resultaterne af plænegræsafprøvningerne i Skandinavien. Der tages forbehold for udsolgte sorter. Derfor kan der forekomme ændringer i blandingssammensætningen.

Særligt for produktet

  • Hurtigt etablerende, slidstærk blanding til ydersæsonerne

Pakningsstørrelse: 15 kg. sæk, Udsædsmængde: 1,5-5,0 kg./100 m2

% Art Latinsk navn Sort
50 Westerwoldisk rajgræs Lolium westerwoldicum Quickston
20 Alm. rajgræs (4n) Lolium perenne (4n) Fabian S (4turf)
15 Alm. rajgræs Lolium perenne Dickens 1 S
15 Alm. rajgræs Lolium perenne Clementine S

Download produktblad

Egenskaber

Skala fra 1-9, hvor 9 er bedst eller mest udtalt

Græsfrø der spirer

Gode råd til græspleje

Hvordan opnår du det bedste resultat, når du efterså? Kan du efterså hele året? Og findes der græsfrø, der vokser langsommere?

Kontakt os

Vi hjælper gerne

Har du brug for hjælp? Så tag fat i os!
Vælg område i boksen.

Sport & anlæg - Administration
Sport & anlæg - Golf
Sport & anlæg - Jylland/Fyn
Sport & anlæg - Sjælland

Tel.:

Mail:

Find kontaktperson