Propel-R Liquid

  • Forebygger tørkepletter
  • Lang virkningstid
  • Ingen svidningsrisiko
  • Bedre udnyttelse af vand og gødning
Se alle produkter
Propel-R Liquid

Beskrivelse

Propel-R Liquid er en avanceret generation af vandhåndteringsløsninger, der udnytter jordmicelle-interaktionsteknologi til at reducere jordvandsafvisningen til nul. Den unikke formulering af Propel-R bruger miceller til at tiltrække både vand og hydrofobe jordpartikler sammen. Micellerne multiplicerer markant de steder, hvor vand kan reserveres til brug af planterødderne og andre gavnlige organismer i rhizosfæren. Micellerne har også en lavere friktionskoefficient end almindelige afspændingsmidler, som gør det muligt for Propel-R at passere hurtigere ind i jordprofilen. Den hastighed, hvormed afspændingesmidlet fordeles gennem jordprofilen forbedrer reaktionen på tørre opblussinger kraftigt.

Propel-R forebygger effektiv tørkepletter på greens og andre græsarealer. Dermed opnås samtidigt en bedre vand og gødningsudnyttelse. Propel-R Liquid består  af 100% polysorbat-polyoxy-ethylenglycol baserede afspændingsmidler.

Anvendelse

Propel-R Liquid anvendes enten månedligt gennem vækstsæsonen i en lavere dosering eller som enkelt tildeling i det tidlige forår.

Dosering

Program: 20 l/ha opløst i 700-900 l vand pr. gang. Tildeles hver måned vækstsæsonen igennem. Enkelt behandling: 50 l/ha opløst i 4500 l vand. Skal vandes ned.

Fysiske data

Form: Flydende
Emballage: Dunke á 10 liter

Hent sikkerhedsdata her

 

Særligt for produktet

  • Flydende afspændingsmiddel med ny teknologi

Download produktblad

Græsfrø der spirer

Gode råd til græspleje

Hvordan opnår du det bedste resultat, når du efterså? Kan du efterså hele året? Og findes der græsfrø, der vokser langsommere?

Kontakt os

Vi hjælper gerne

Har du brug for hjælp? Så tag fat i os!
Vælg område i boksen.

Sport & anlæg - Administration
Sport & anlæg - Golf
Sport & anlæg - Jylland/Fyn
Sport & anlæg - Sjælland

Tel.:

Mail:

Find kontaktperson