Tulipaner og narcisser blomstrer

Blomsterløg

Er du til blomsterløg i brede baner i parker, eller til rundkørsler og rabatter fulde af farverige forårsblomster? Tag et kig i vores farverige blomsterløgskatalog. Vidste du, at vi kan lægge blomsterløgene for dig? Med vores løglæggermaskine kan vi lægge helt op til 25.000 småløg i timen.

Lang blomstringstid

- giver besparelse på driftsområdet og glade borgere.

Flere af vores blomsterløgsblandinger har lang blomstringstid. Det giver besparelser på driftsområdet, da du ikke skal klippe græsset i op til 6 måneder. For borgerne er der noget nyt og smukt at se på fra det tidlige forår til hen på sommeren. Læs mere om de blandinger, der blomstrer i længst tid her.


Jo større - jo flottere

Størrelsen på løget fortæller noget om, hvor stor planten og blomsten bliver. Større løg giver en kraftigere blomstring over flere år. 

Dokumenteret kvalitet

En god løgkvalitet er en vigtig forudsætning for et flot blomsterflor. Vores hollandske samarbejdspartner er medlem af det frivillige kontrolsystem: SKBH, på dansk: Stiftelse for kvalitetsmærkning af blomsterløg i Holland. 

Alle medlemmer af SKBH skal sortere løgene efter de samme principper.  

Dette sikrer dig: 

  • 1. klasses kvalitetsblomsterløg 
  • garanti for blomstring 
  • ensartethed - samme vare og løgstørrelse 
  • sortsægthed 
  • sygdomsfrie blomsterløg 

 

Maskinel løglægning

Vi kan lægge op til 25.000 små blomsterløg i timen for dig med vores effektive løglæggermaskine. Med de sparede arbejdstimer får du mulighed for at sætte kulør på langt større arealer til samme pris. 

Kejserkrone, tulipaner og narcisser blomstrer
Blomsterfrø, blomstermark

Blomsterfrø

Gule, blå, røde eller violette blomster? Stærke farver eller afdæmpede nuancer? Enårige sommerblomster eller flerårige blomsterenge? Nektar- og pollenrige blandinger der tiltrækker bier, sommerfugle og andre insekter og øger biodiversiteten? Find den blomsterfrø-blanding eller blomsterart der passer til dine forhold lige her.

Inspirationsbilleder

Få inspiration til hvordan du kan bruge blomsterløg

Kontakt os

Vi hjælper gerne

Har du brug for hjælp? Så tag fat i os!
Vælg område i boksen.

Sport & anlæg - Administration
Sport & anlæg - Golf
Sport & anlæg - Jylland/Fyn
Sport & anlæg - Sjælland

Tel.:

Mail:

Find kontaktperson

Kataloger


Masterline katalog Download


Blomsterløgskatalog Download