ProTurf Plus

  • Eliteløsningen til sport
  • Suveræn slidstyrke og genvækstevne
  • Ekstrem lav andel af enårigt rapgræs og ukrudt
  • Høj dræningsevne (dyrket på USGA specialsand)
Se alle produkter
ProTurf Plus

ProTurf Plus

Med ProTurf Plus får du et vækstlag der passer præcist til banen. Vækstlaget er specialfremstillet og lever op til USGA specifikationerne. Andelen af fine parktiler og organisk materiale er lav. Dermed  opnås en vandinfiltratonsrate, der fuldt ud matcher kravene for superliga stadions - naturligvis forudsat at det underliggende vækslag er opbygget korrekt. At banen dræner perfekt, er første forudsætning for at græsset tåler hårdt slid.

Vækstlaget er desuden ukrudtsfrit, hvilket betyder, at det færdige produkt har en ekstremt lav andel af enårig rapgræs og andet ukrudt.

Græsset består af markedets mest slidstærke rajgræsser kombineret med en meget høj andel af engrapgræs. Fordelen ved engrapgræssets underjordiske udløbere er, at de danner nye skud, selv hvis græsset slides helt væk. Dermed er både genvækstevene og slidstyrke i absolut topklasse. Blandingen indeholder ikke rødsvingel, da den ikke er tilstrækkelig slidstærk.

Græsset leveres typisk i 120 cm brede ruller i 4 cm tykkelse, så det kan tages i brug umiddelbart efter udlægning.

Særligt for produktet

  • Eliteløsningen til sport

Download produktblad

Græsfrø der spirer

Gode råd til græspleje

Hvordan opnår du det bedste resultat, når du efterså? Kan du efterså hele året? Og findes der græsfrø, der vokser langsommere?

Kontakt os

Vi hjælper gerne

Har du brug for hjælp? Så tag fat i os!
Vælg område i boksen.

Sport & anlæg - Administration
Sport & anlæg - Golf
Sport & anlæg - Jylland/Fyn
Sport & anlæg - Sjælland

Tel.:

Mail:

Find kontaktperson