Letbaneskinner med græs mellem

Sprøjtesåning

Nem løsning til svære arealer

Nem løsning til svære arealer

Du behøver ikke fjerne sten eller planere overfladen, før vi kommer og sprøjtesår for dig. Sprøjtesåning stiller nemlig ikke de store krav til såbedet.  På svært tilgængelige områder som f.eks. skrænter, volde og ekstensive arealer, er hydrosåning derfor et rigtig godt valg, når der skal etableres græs. Uanset om du har en vejrabat eller en golfbane, der skal sprøjtesås, har vi kapaciteten til at løfte opgaven.

sprøjtesåning af skrænt fra lastbil

Skov eller blomstermark?

Lad os hydroså træer eller blomsterfrø for dig. Vi kan sprøjteså de fleste blomsterfrø som f.eks. vildeng, kællingetand, kodriver, engelsk græs over skud af sedum til lyng og vedplanter. Visse træer og buske er også velegnede til sprøjtesåning - snak med din konsulent om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig. 

Sprøjtesåning af bar jord ved sø

Kontakt sprøjtemester

Har du brug for at kontakte vores sprøjtemester direkte? 

Så tag fat i Ejner Kristensen, mobil:  2126 3171 / mail.

Sprøjtesåning ved Aarhus Letbane

Se hvordan vi sprøjtesåede ved Aarhus Letbane her → 

Sprøjtevognen er specialfremstillet, så skinnerne undgår frø og cellulose.

Undgå erosion

Afhængig af opgaven sammensætter vi en blanding, der sikrer en hurtig og sikker fremspiring og fungerer som erosionskontrol. Det opnås ved at tilsætte mulch (cellulose) og i visse tilfælde en særlig biologisk nedbrydelig lim (terra control).

Kataloger


Masterline katalog Download


Blomsterløgskatalog Download


Græspleje - råd og vejledning

Hvordan opnår du det bedste resultat, når du efterså? Kan du efterså om vinteren? Findes der langsomt voksende græs, der skal klippes færre gange? Hvordan forebygger du svampesygdomme i græs? Hvordan opbygger du et græstag?